Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dan een mail naar support@leerhetverkeer.nl of bel 085-48 39 200.

De vragen van het CBR zijn geheim, anders zou iedereen de vragen uit zijn hoofd kunnen leren zonder het echt te begrijpen. Je kunt de vragen in LeerHetVerkeer wel vergelijken met die van het CBR, ze sluiten aan op de vraagmethode van het CBR.

Ja, LeerHetVerkeer.nl gebruikt dezelfde vraagtypes als het CBR gebruikt.

  • Ja – Nee / A – B – C
  • Hotspot
  • Single-sleepvragen
  • Sleepvraag
  • Invulvraag

Heb je van je rijschool een code & controlecode gekregen dan kun je deze inwisselen voor een code voor één van onze categorieën. Heb je een activatiecode ontvangen via je rijschool per e-mail dan is deze gekoppeld aan een categorie. Heb je eenmaal een categorie gekozen dan kun je niet meer wisselen van categorie.

Het aantal credits staat voor het aantal keren dat je een vraag kunt beantwoorden. Heb je 1000 credits dan kun je dus 1000 keer een vraag beantwoorden.

Je kunt een tussentoets / examen zo vaak oefenen als jij wilt. Dat betekent wel dat voor iedere vraag die je beantwoordt een credit wordt afgeschreven.

Als je credits op zijn kun je nog steeds je resultaten bekijken, de motivatie inzien en je studieadvies opvragen. Je kunt geen examens meer maken

Je resultaten blijven bewaard. Ook als je uitlogt en op een later moment met een ander apparaat weer inlogt.

Je activatiecode is 3 jaar geldig. Deze datum gaat in op het moment dat je de code besteld hebt. Ook zal vanwege de AVG na 3 jaar je account verwijderd worden als je er geen gebruik meer van maakt.